Monday, May 2, 2011

Hakklihapasta pennega

Pakk penne pastat
400g hakkliha
400g tomatipastat
1/2 tl soola
hakklihamaitseainet
jahvatatud musta pipart
1 küüslauguküüs
riivitud juustu
toiduõli
100 ml vahukoort
1 sl jahu
2 tomatit
basiilik
sidrunipipar

Valmistamine:
1. Keeda penne vees, maitsesta soolaga
2. Prae hakkliha pannil toiduõlis, ära lase pruunistuda, maitsesta soola, hakklihamaitseaine ja pipraga. Purusta sisse küüslauk, hauta ~5 min. Lisa jahu, sega korralikult läbi.
3. Lisa praetud hakklihale toma
tipasta ja vahukoor. Hauta tasasel tulel seni kuni pasta ja vahukoor on paksenenud.
4. Kurna penne veest ja sega hakklihaseguga. Kuumuta pannil.
5. Vala segu vormi
6. Kata vorm riivitud juustuga
7. Juustu peale lõika tomat, maitsesta basiiliku ja sidrunipipraga.
8. Küpseta 200kraadises ahjus kuni juust on kuldpruun.




No comments:

Post a Comment